Onderhoud

Voorraad met gebruikte en nieuwe BMW onderdelen

Alle onderhoudsgevoelige en slijtdelen zoals remblokken en ophangrubbers hebben we allemaal ruim op voorraad liggen. Dagelijks voeren we werkzaamheden aan E28’s uit, dus is het van belang dat we nooit misgrijpen.

APK keuring en/of grote beurt

Of je nu komt voor een APK keuring of voor een grote beurt, wij kunnen je snel en efficiënt helpen.

Uitlijnen naar jouw wens

Heb je nieuwe draagarmen of stuurdelen nodig? Dan is daarna uitlijnen een belangrijk onderdeel van het onderstel om weer te laten corrigeren. We werken hiervoor met een specialist die deze klus uitvoert. Dit gebeurt niet volgens het boekje, maar juist op gevoel en de jarenlange ervaring van deze specialist. De één rijdt nou eenmaal veel op de snelweg met z’n E28 en de ander juist meer op het circuit. Op deze manier wordt de auto aangepast naar de wens van de klant!

 Proactief en preventief handelen

Wij weten precies welke olie geschikt is voor je motor, bak, differentieel of stuurbekrachtiging. Ook vervangen we bij die laatste bijvoorbeeld het filter onderin het reservoir, iets wat maar al te vaak wordt vergeten omdat met het niet weet. Op deze manier voorkom je problemen in de toekomst!

 Storingen in je motor?

Door onze jarenlange gerichte ervaring met de E28 kunnen we je bij storingen aan het motormanagement (Motronic) of ABS ook snel en efficiënt helpen. Helaas bestond nog niet de mogelijkheid om een uitleescomputer ons voor te lezen wat we moesten doen.

Je bent dus aangewezen op kennis, kunde en ervaring, daarvoor zit je bij ons goed!